FC Botoșani va juca mâine după amiază, începând cu ora 17.30, la Sf. Gheorghe, împotriva formației Sepsi. Echipa lui Liviu Ciobotariu vine după înfrângerea de pe teren propriu cu Poli Iași și are mare nevoie de puncte.

Tehnicianul botoșănean se așteaptă la un meci de luptă și le-a cerut elevilor săi să aibă aceeași atitudine ca în partida cu CSU Craiova.

„Este un examen important pentru noi pentru că avem de luat o revanșă. Suntem datori față de suporterii noștri și vrem să recuperăm punctele pierdute acasă cu Iași. Jucătorii sunt conștienți de importanța jocului și important este să mergem cu încredere la Sf. Gheorghe chiar dacă întâlnim o formație bună, o echipă puternică. Am vorbit mult cu jucătorii mei și le-am spus că la Sepsi am nevoie de gladiatori, de caractere pentru acest joc. Suntem răniți în orgoliu și vreau să facem un joc foarte bun pentru a câștiga acest meci. Știm că va fi un meci de luptă însă vom fi pregătiți și nu vom mai repeta greșelile din meciul cu Iași pentru a obține un rezultat pozitiv. Ideal ar fi să ne întoarcem cu toate cele trei puncte puse în joc din această deplasare”, a spus Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentO nouă licitație pentru reabilitarea Sfântu Gheorghe
Articolul următorCentru de bătrâni cu 40 de locuri în comuna Pomârla. Va fi construit de o fundație din Italia