Liviu Ciobotariu va debuta pe banca echipei FC Botoșani, mâine seară, în partida contra formației CSU Craiova. Noul antrenor al FC Botoșani este optimist înaintea partidei și promite suporterilor că jucătorii vor avea o atitudine pozitivă.

Tehnicianul botoșănean spune că jucătorii sunt foarte motivați și dornici să obțină o victorie în fața formației CSU Craiova.

„Va fi un joc dificil, întâlnim echipa de pe locul trei. O echipă bună, cu jucători care pot face diferența. Eu am încredere în echipa mea. I-am simțit foarte motivați. Ne dorim foarte mult să câștigăm această partidă. Totul depinde de determinarea noastră și sunt convins că o să o avem. Din păcate, nu am avut posibilitatea să lucrăm foarte mult, vremea nu a fost aliatul nostru de bază. Am avut probleme cu terenurile de antrenament dar nu este o scuză. Ce pot să promit suporterilor este că echipa va avea determinare, atitudine, suntem pregătiți din toate punctele de vedere și dorim să câștigăm acest joc. Am văzut prognoza meteo, se pare că la ora meciului va fi o ușoară ninsoare. Va fi un joc de luptă, de angajament, valorile se vor echilibra. Eu sunt convins că echipa va avea o atitudine așa cum își dorește publicul botoșănean. Pentru mine este foarte importantă atitudinea jucătorilor în teren. În momentul de față ne aflăm într-o situație delicată, avem un moral scăzut și vrem să ieșim cât mai repede din această situație. Ca să putem ieși, trebuie să câștigăm primul joc”, a spus Liviu Ciobotariu.

Noul antrenor al FC Botoșani mizează pe sprijinul suporterilor și spune că echipa are mare nevoie de sprijinul fanilor pentru a ieși din această stare.

„Atmosfera la Botoșani este una caldă, botoșănenii iubesc fotbalul, știu să încurajeze echipa. În meciul cu Craiova avem nevoie de ei. Nu am emoții. Nu este debutul meu în Liga1, nu este un joc de care să depindă soarta acestui club. Am văzut lotul, avem un lot echilibrat, un lot bun. În 3-4 zile nu poți schimba foarte multe lucruri. Am discutat cu ei. Le-am spus că îmi place modul cum se pregătesc, cum se implică în antrenament. Sunt convins că o să arătăm foarte bine la ora jocului”, a mai precizat Liviu Ciobotariu.

Partida dintre FC Botoșani și CSU Craiova se va juca mâine seară, de la ora 20.30, pe stadionul Municipal. Prețul biletelor este 30 lei la tribună și 15 lei la peluză.

Articolul precedentExpoziție de pictură la Galeriile de Artă
Articolul următorCăpitanul Andrei Burcă vrea să păstreze tradiția. FC Botoșani a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu cu CSU Craiova