O avarie la rețeaua electrică a lăsat jumătate de oraș în beznă și a pus în pericol meciul FC Botoșani – FC SB. Primarul Cătălin Flutur a cerut o anchetă și spune că avaria s-a produs exact în momentul în care se distribuiau buletinele de vot la secțiile din municipiul Botoșani.

Cei din conducerea FC Botoșani au fost pregătiți cu un generator iar meciul de fotbal a putut continua chiar dacă nocturna nu a funcționat la parametrii normali.

“Îmi exprim nemulțumirea profundă pentru pana de curent care a afectat, în această seară, mai mult de jumătate din oraș.
Încă o dată E-ON se dovedește incapabilă să asigure furnizarea fără sincope a energiei electrice.
De data aceasta, avaria s-a produs în timpul derulării evenimentului sportiv cu cel mai mare impact și cea mai mare cotă de interes din acest an, meciul de fotbal dintre FC Botoșani și FCSB, nepermițându-le miilor de suporteri botoșăneni care nu au prins bilete pe stadion să își urmărească favoriții.
În mod absolut suspect, avaria a coincis și cu intervalul orar în care în secțiile de votare din tot orașul se recepționau buletinele de vot pentru alegerile de mâine.
Personal nu exclud varianta ca avaria din această seară să nu fi fost un accident și le solicit responsabililor E-ON, dar și instituțiilor abilitate să ancheteze acest incident și să furnizeze explicații privind cauzele avariei.
În calitate de primar, îmi cer eu scuze, deși nu am nici cea mai mică vină, pentru disconfortul creat botoșănenilor”, este mesajul transmis de primarul Cătălin Flutur.