CSU Craiova a pierdut trei jucători importanți în această vară iar rezultatele echipei lui Devis Mangia nu au mai fost la fel de bune ca în sezonul trecut. Au pierdut în supercupă cu CFR Cluj iar în primele două etape din campionat au obținut doar un punct.

Jucătorii echipei FC Botoșani vor să profite de începutul slab al oltenilor și să obțină minim u punct în Bănie. Ultimul meci al FC Botoșani la Craiova a fost în semifinalele Cupei României când echipa lui Mangia s-a impus cu 5-1.

„Îmi doresc să nu primesc gol. Vom merge la Craiova, ne așteaptă un meci foarte greu dar ne jucăm șansa și cred că putem obține un rezultat bun. Eu cred că nu va mai fi același meci din cupă. Probabil ne-au prins într-un moment mai puțin bun. Acum suntem într-un moment bun iar ei într-unul mai puțin bun. Putem profita de asta. Venim după două rezultate bune, egal la CFR și victorie cu Hermannstadt. Nu ar fi o surpriza dacă obținem un rezultat pozitiv la Craiova. Am scos un egal la Cluj, campioana României. Putem lua cele trei puncte. Știm jucătorii de la Craiova, sunt de calitate, pot face diferența în orice moment. Noi trebuie să mergem și să ne facem jocul nostru. Sunt foarte bine pregătit, mă simt bine și trebuie să apăr cât mai bine”, a spus portarul Eduard Pap.

Optimist este și Cătălin Golofca. Acesta pune că și-a revenit după aventura la FC SB și că este într-o formă bună. El vrea toate cele trei puncte și speră ca anul acesta FC Botoșani să nu mai aibă oscilații în ceea ce privește rezultatele.

„Va fi un meci greu, Craiova este o echipă bună. Ultimul meci acolo a fost un dezastru pentru noi. Sper să facem un meci bun de la început. Cu Hermannstadt am început cam prost. Sper să nu începem la fel și la Craiova pentru că ne vor taxa. Am încredere în echipă. Eu cred că vom scoate un rezultat bun. Am început să mă simt mai bine, mi-am recăpătat încrederea și îmi doresc să joc mai mult. Joc cu plăcere, nu mai sunt crispat și aștept să mergem la Craiova și să facem un meci bun. Un teren ok, suporteri extraordinari, chiar te simți fotbalist acolo. E o plăcere să joci. Și sezonul trecut am început bine dar trebuie să avem constanță. Vor veni și momente grele dar trebuie să ne bucurăm acum de momentele bune și să mergem încrezători la Craiova pentru a scoate un rezultat bun. Noi vrem să câștigăm fiecare meci, jucăm pe prime”, a spus Cătălin Golofca.

Partida dintre CSU Craiova și FC Botoșani se va juca mâine seară de la ora 21.00.

Articolul precedentCostel Enache e îngrijorat înaintea meciului de la Craiova: „Nu știu care este șansa noastră”
Articolul următorIPJ Botoșani se laudă cu o captură de 69 pachete țigări. Prejudiciul a fost estimat la 800 lei