La data de 26 noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 32 de ani, din orașul Bucecea. 

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada august-octombrie 2020, ar fi comis două fapte de lovire sau alte violențe, constând în aceea că în timp ce se afla în spații publice, ar fi lovit victimele creându-le leziuni ce au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale, și o faptă de șantaj, constând în aceea că ar fi amenințat victima cu acte de violență cu scopul de a obține, în mod injust, diferite sume de bani.

De asemenea, la data de 23 noiembrie a.c. a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptelor. 

În urma activităților desfășurate, la locația vizată au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care interesează cauza, precum și peste 100 de pachete de țigarete de proveniență duty-free, pentru care tânărul nu deținea documente legale. 

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, șantaj și contrabandă. 

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentRomânia în Realitate, invitat: GABRIEL URECHE
Articolul următorBilanț coronavirus 27 noiembrie: 8.499 de cazui noi și 172 de decese