După eșecul de pe teren propriu cu CFR Cluj, FC Botoșani a pierdut și în Bănie. Elevii lui Croitoru au punctat la impresia artistică dar se întorc acasă fără niciun punct.

Croitoru a început partida cu patru jucători de atac iar în primele minute FC Botoșani a dat impresia că poate obține prima victorie în Bănie. Oltenii echilibrează jocul, Acka reia pe poarta dar Pap respinge. În minutul 31, Craiova deschide scorul prin Nistor care trece ușor de Chindriș și îl învinge pe Pap cu un șut din marginea careului. Trei minute mai târziu, Cicâldău este aproape de a majora scorul dar mingea lovește bara. Mihăilă are și el șansa golului în minutul 45 dar la pauză scorul era 1-0.

Botoșănenii încep în atac și partea secundă. Florescu șutează de la 25 de metri dar mingea șterge bara. În minutul 73, Koljic marchează pentru 2-0 iar oltenii se gândeau la meciul cu CFR Cluj din etapa viitoare. FC Botoșani continuă să joace la impresia artistică iar în minutul 89 golgheterul Marko Dugandzic marchează cu capul. Era prea târziu pentru a obține un rezultat pozitiv iar FC Botoșani pierde și în Bănie.