Francezul Hervin Ongenda a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida Astra Giurgiu – FC Botoșani, scor 2-2. Fostul jucător de la PSG a marcat un gol din lovitură liberă și a mai creat pericol la poarta giurgiuvenilor.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a anunțat încă de acum o lună că pariul său este Hervin Ongenda și că speră să-l vândă pe o sumă record

„A început să strălucească omul meu de bază. Perla mea a strălucit azi. Când l-am văzut că dă lovitura liberă și nu râde, am zis că dă gol. El dacă e serios, e letal. A slăbit, a alergat, e număr 10, a pus pasa la 11 metri, a marcat. Eu cred că s-a schimbat mult. I-am prelungit contractul până în 2021 dar nu am cum să-l țin. El e fotbalist de bani mulți. Eu știam treaba asta și de aia am insistat să rămână la mine”, a mai spus Valeriu Iftime.

Cât despre meciul cu Astra, Iftime consideră că Marius Croitoru a schimbat fața echipei și că FC Botoșani are un lot foarte bun.

„Păcat. Echipa a jucat bine astăzi. Echipa s-a schimbat și e meritul lui Croitoru. Bravo lui! Avem fotbaliști. Îmi pare foarte rău de greșeala lui Patache. A făcut o greșeală care ne-a costat două puncte. Noi îi băteam. Lumea ne laudă că jucăm fotbal. Trebuie să recunoaștem că este unul dintre cele mai frumoase meciuri pe care le-am jucat noi în deplasare. Noi am mai făcut egal sau am bătut în deplasare dar ne-au atac continuu și am dat un gol pe contraatac. Azi am avut posesie. Pe vremea lui Leo, jucam curajos dar luam bătaie. Pe vremea lui Croitoru, jucăm curajos și facem egal”, a spus Valeriu Iftime