Patronul FC Botoșani o vede pe Viitorul favorită la titlu în acest sezon. El consideră că echipa lui Gică Hagi are cel mai bun joc din prima ligă.

Viitorul a învins pe FC Botoșani în ultima etapă a returului și s-a calificat în play-off. Ianis Hagi&Co au depășit la toate capitolele echipa FC Botoșani și au demonstrat că merită să joace în play-off.

„Cred că Viitorul. În opinia mea, e cea mai bună echipă din România. Dacă sunt bine motivați, sunt fotbaliști. Toți sunt fotbaliști . Întrebați jucătorii noștri. Dacă nu ești atent la ei, faci fault”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani consideră că play-off-ul nu s-a ratat în meciul cu Viitorul ci în perioada în care echipa a fost antrenată de Costel Enache.

„Am pierdut multe puncte înainte. Gestiunea proastă până la venirea lui Liviu, ne-a costat. Te bate Chiajna acasă, la Călărași am condus și am luat bătaie în ultimele minute. Cei de la Viitorul au luat vreo șapte bătăi consecutive dar au avut zestre. Echipele mari nu au fluctuații foarte mari. Ca să fim în play-off, trebuie să fim o echipă constantă tot timpul campionatului”, a mai spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentActivități pentru elevi la Muzeul Județean
Articolul următorLiviu Ciobotariu are un nou obiectiv: Locul 7