FC Botoșani este una dintre echipele din prima ligă care au o stabilitate financiară și care pentru al treilea an consecutiv se luptă pentru accederea în play-off.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, spune că pentru a spera la mai mult, trebuie investiții în infrastructură și insistă pentru realizarea unui nou stadion.

„Să putem genera fotbal adevărat și să avem o stabilitate mentală, trebuie să avem un nou stadion. Un nou stadion presupune o cu totul altă organizare. Vin spectatorii, este o altă emulație. Un stadion nu este doar pentru fotbal ci este pentru oraș. Parcare, restaurante, locuri de joacă pentru copii. Mergi și stai două ore la meci și trei ore pe lângă. Avem acum o șansă, suntem pe o listă sinteză. După patru ani de zile, am reușit să îl punem pe lista sinteză. Cătălin Flutur l-a desemnat pe Cosmin Andrei iar Cosmin Andrei chiar a făcut treabă. A fost la București, s-a dus la CNI. Între timp, s-a schimbat guvernul. Eu am fost la CNI și sunt foarte profesioniști. Sper să continuăm și baza sportivă de la Stăuceni. Terenul ăla e foarte bun dar mai trebuie încă un teren cu iarbă, încă unul sintetic, vestiare, nocturnă. Și o să se facă”, a afirmat Valeriu Iftime.

Articolul precedentTânără de 19 ani înjunghiată de concubin. A fost transferată la Iași
Articolul următorUn georgian beat a ajuns din greșeală în România și a fost prins de polițiștii de frontieră