FC Botoșani a pierdut cu 1-0 meciul jucat împotriva celor de la Dinamo, un meci în care arbitrul bucureștean Iulian Dima a comis mai multe greșeli mari. De fiecare dată, echipa dezavantajată a fost FC Botoșani.

Nu a acordat penalty la faultul în careu asupra lui Patache după care a refuzat să-l elimine e N’Diaye deși avea un cartonaș galben și a comis două faulturi grosolane

Jucătorii și cei din staff-ul FC Botoșani spun că arbitrul Iulian Dima a avut încă de la început o atitudine arogantă și sfidătoare față de ei.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că singura soluție este introducerea VAR-ului și în Liga 1.

„Au fost niște greșeli flagrante. Îmi e greu să cred că sunt voite. Sunt din incompetență. Și băieții îmi spun în vestiar că sunt furați. Sunt greșeli de arbitraj, în defavoarea noastră, în foarte multe meciuri. Ieri a fost un meci câștigat de arbitru, niște greșeli flagrante. Un arbitru mediocru, ca să nu spun hoț. A greșit prea mult, îmi lasă un gust amar. Orice îi spui, te dă afară sau țipă la tine. Lui Croitoru îi spune: gata că te suspend! E mai rău ca la SRI pe vremea comunismului sau la DNA. Nu ai nicio șansă, cum vrea el, așa face. Noi nu am făcut un meci slab la Dinamo dar când îți refuză un 11 metri și când nu îl elimină pe ăla… nu ai ce face. Ce să facem acum? Să facem greva foamei? Rezultatul nu îl mai întoarce nimeni. Trebuie să fie VAR în Liga 1”, ne-a spus Valeriu Iftime.