FC Botoșani a acumulat doar opt puncte în primele opt etape, a ajuns în partea de jos a clasamentului iar rezultatele pozitive întârzie să apară chiar dacă au mai venit jucători de profil ofensiv.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, și-ar dori o împăcare cu Cornel Șfaițer iar acesta să revină. Un prim pas a fost făcut de Valeriu Iftime care a declarat public că FC Botoșani are nevoie de Cornel Șfaițer.

Eu nu cred că Șfaițer o să accepte să lucreze la CFR Cluj pe funcția de președinte pentru că eu știu modul său de lucru și știu ce își dorește el, dar nici nu cred că a avut o ofertă concretă de acolo. În plus eu nu cred că el o să dea așa de o parte fotbalul botoșănean pentru cel ardelean.

Fotbalul botoșănean are nevoie de Cornel Șfaițer, iar eu am nevoie de omul Cornel Șfaițer că să punem la punct strategia pentru scouting și mult alte lucruri în favoarea dezvoltării fotbalului din Botoșani. Eu și acum vorbesc cu Cornel și o să mai discut și în zilele următoare cu el. El nu a lucrat pe funcția de președinte la mine la Botoșani. El era ca și un asociat de al meu. Mi-a părut rău când a decis să nu mai colaboreze cu noi, dar nu am putut să îl țin cu forța. Cornel este unul dintre oamenii buni din fotbalul românesc”a spus Iftime, pentru Fanatik.ro.

Cornel Șfaițer ar fi dispus să revină dar nu în orice condiții. El a precizat că urmează să mai poarte o discuție cu patronul FC Botoșani iar în aproximativ două săptămâni va lua o decizie. În cazul în care cei doi se vor înțelege pentru o nouă colaborare, Cornel Șfaițer va reveni la FC Botoșani la finalul turului.

Articolul precedentMinoră dispărută în urmă cu patru zile din municipiul Botoșani
Articolul următorMinor rănit într-un accident rutier provocat de o șoferiță