FC Botoșani are două victorii și o înfrângere în meciurile amicale din Turcia. A învins cu 3-1 pe Ludogorets, campioana Bulgariei, a trecut cu 2-1 de FC Paksi sin Ungaria și a pierdut cu 3-2 în fața formației SV Meppen, liga 3 Germania.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a fost în cantonamentul din Turcia unde a urmărit meciurile amicale și antrenamentele echipei antrenate de Liviu Ciobotariu. El spune că în momentul de față mai vrea un atacant central.

“Jucăm destul de bine. Făcând comparație cu meciurile din alte stagii de pregătire, este altceva. Echipa arată bine și sperăm că vom juca mai mult fotbal. În general, după un cantonament bun, echipa a jucat bine. Cantonamentul arată o anumită stare a echipei. E o plăcere a jucătorilor de a face antrenament.

Avem un atacant central din Olanda care a venit în probe. A jucat în Liga a 2-a. Mai avem un copil de naționalitate albaneză care a jucat în prima ligă din Italia. Mai e Diakite, un copil de 20 de ani. E bun dar e greu să joace acolo în centru. Prin venirea lui Buș avem soluții și pe bandă. Mai căutăm doar un vârf de atac”, a spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentO parte dintre botoșăneni vor plăti pentru pubele Urban Serv
Articolul următorRestricții în județul Botoșani după apariția cazului de pestă porcină africană