FC Botoșani a pierdut la Mediaș cu scorul de 2-0 și este mai aproape ca oricând de zona retrogradării. În patru meciuri jucate în play-out, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut doar un punct.

După înfrângerea de la Mediaș, patronul Valeriu Ifime a declarat că rezultatul a fost viciat de arbitrul Marcel Bârsan care nu a acordat penalty la căderea în careu a lui Golofca.

“În prima repriză au fost slabi, au avut și un pic de ghinion. În repriza a doua, nu putem spune că am jucat prost. Ăștia sunt jucători. Au fost foarte multe greșeli și le-am dat șanse lor prin greșeli personale. Nu pot spune că nu au fost motivați, că a fost o echipă fără orizont. Prima repriză au fost fricoși după care și-au revenit. Am avut un 11 metri clar. Era altceva. Și avea și galben fundașul lor. A fost 11 metri clar. Nu știu până când vom avea ghinionul ăsta. Lovitura aia liberă cu Călărași a întors jocul. Fiecare greșeală din asta contează. Arbitrii sunt slabi dar parcă toți greșesc împotriva noastră. Dacă aveam un 11 metri în minutul 80 iar ăla lua roșu, se schimbau lucrurile”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Articolul precedentFC Botoșani a pierdut la Mediaș și este la 2 puncte de baraj
Articolul următorAccident cu o victimă la Hlipiceni. Șoferul era în stare de ebrietate