Horoscop de week-end. Ce vă rezervă astrele în zilele de 6 și 7 august.

BERBEC – Schimbarea și pasiunea sunt cuvintele de ordine pentru tine zilele acestea. Este posibil să întâlnești pe cineva din trecut, care va juca un rol important în viitorul tău.

TAUR – Deții controlul asupra problemelor personale și ești satisfăcut/ă de realizările tale.

GEMENI – Nu dorești ca nimic să îți stea în cale, dar responsabilitățile trebuie să se afle pe lista priorităților. Nu neglija lucrurile importante din viața ta.

RAC – Unii nativi vor avea nevoie de odihnă și meditație asupra unor probleme care îi macină. Pentru alții, în schimb, este un moment oportun de reconectare cu persoanele dragi.

LEU – Acorzi mai multă atenție stării de sănătate și  aspectului tău fizic. Îți creezi o rutină din a face sport, iar acest lucru îți conferă mai multă încredere în tine și te umple de energie pozitivă.

FECIOARA – Profiți din plin de timpul liber petrecut alături de prietenii dragi sau partenerul/a de viață. Zilele de weekend îți aduc multă fericire și relaxare.

BALANȚĂ – După o perioadă încărcată ai nevoie de puțină odihnă. Profită de zilele libere pentru a petrece timp cu familia și cu prietenii. Lasă grijile deoparte momentan. Lucurile se vor aranja de la sine.

SCORPION – Vei avea parte de o surpriză de proporții pe plan profesional. Un vechi proiect la care ai lucrat intens primește în sfârșit atenția cuvenită.

SĂGETĂTOR – Va fi nevoie să acceptați o situație de compromis în relația de cuplu, dacă vă doriți ca lucrurile să meargă bine. Încercați totuși să prioritizați nevoile personale. 

CAPRICORN – Oferă-ți timpul necesar pentru a putea procesa propriile sentimente de neliniște. Încearcă să îți găsești propriul echilibru interior, iar restul lucrurilor se vor aranja de la sine.

VĂRSĂTOR – A venit timpul să reanalizezi ce oameni au într-adevăr cele mai bune intenții în ceea ce te privește și pe cine nu merită să păstrezi în cercul de prieteni.

PEȘTI – Ai mari șanse ca în această perioadă să îți întâlnești marea dragoste. Este timpul să strălucești și să comunici mai mult cu cei din jur. Ai grijă să nu îți neglijezi anumite probleme de sănătate.

Articolul precedentVremea în România, sâmbătă, 6 august
Articolul următorPosesoare de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, depistată de polițiștii de investigații criminale