Patronul FC SB-ului s-a resemnat după egalul de la Botoșani și spune că timp de 50 de zile, cât ține Postul Paștelului, nu se va mai implica și nu se va mai certa cu nimeni din fotbalul românesc.

„Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Le cer iertare tuturor! De mâine dimineață începe postul, văd meciul și atât. În rest, televizor în casa mea nu există, tot postul, 50 de zile. Nu o să mai spun nimic, la revedere! Nu o să mai răspund, le cer scuze, văd meciul și atât. Vreau să fac post așa cum trebuie să facă un creștin adevărat. 50 de zile o să fie liniște la echipă, treaba lor, să facă ce vor.

Dacă vrea Domnul și dacă merit eu, dacă sunt curat, luăm titlul. Dacă nu, nu îl luăm! La judecată nu mă întreabă Hristos dacă am luat în 2020 titlul. Suporterii nu mă întreabă, pentru că fiecare își face viața la el în casă. Eu fac ce vreau la FCSB, fiecare face ce vrea dacă nu încalcă legea.

Nu mai țin minte dacă l-am schimbat la pauză pe Petre. Eu așa vreau, să nu mai vorbesc. Dar mă mai cert, apoi cer iertare, apoi iar mă cert… până la infinit cer iertare”, a spus Gigi Becali la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Articolul precedentAccidentarea lui Dugandzic nu este foarte gravă
Articolul următorA mers la bar cu o bâtă de baseball și un cuțit