Municipalitatea botoşăneană face pregătiri pentru organizarea unui eveniment deosebit prilejuit de Anul Centenar. „Încercăm să facem o Gală a Anului Centenar, cu premierea a o sută de botoşăneni cu performanţe deosebite şi recunoscute în tot spectrul activităţilor. Să le dăm câte o plachetă omagială, care va rămâne, bănuiesc, undeva, în amintirea lor şi ca un semn de recunoaştere a noastră pentru cei care muncesc şi, am spus, din absolut toate domeniilor”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Edilul a explicat că va iniţia în acest sens un proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii deliberativului local în şedinţa ordinară din această lună. „Vom intra în şedinţa de Consiliu Municipal cu această propunere, ca să putem achiziţiona plachetele şi să le acordăm în mod oficial. Vrem să le recunoaştem meritele într-un fel anume”, a mai spus edilul.

Şi iluminatul ornamental de sărbători va fi în ton cu această importantă sărbătoare a românilor. Astfel, vor fi achiziţionate ornamente în culorile drapelului naţional al României, dar şi sub formă de hartă a României, colorată tot în roşu, galben şi albastru.

Articolul precedentAu finalizat drumul acum trei luni iar astăzi l-au „reparat” cu balast
Articolul următorFond de salarii majorat în primăria Botoșani din cauza majorării salariului minim