Ieri, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 au fost sesizaţi de un bărbat de 68 de ani cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale a izbucnit un incendiu care a cuprins mai mulţi baloţi de furaje.

Cu ocazia cercetărilor poliţiştii au stabilit că incendiul a fost provocat de un tânăr de 21 de ani, angajat al familiei, care, pe fondul unor neînţelegeri avute cu soţia reclamantului, a dat foc unui balot de lucernă. Ulterior, focul s-a extins la întreg depozitul de furaje şi un grajd pentru animale.

În urma incendiului a ars cantitatea de 70 de tone de furaje şi grajdul pentru animale, acesta fiind lichidat de pompierii militari.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 35.000 de lei. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea luării măsurilor legale.

Articolul precedentRevine Cornel Șfaițer la FC Botoșani? V. Iftime: „El m-a căutat, nu eu pe el. Dacă credeți că salvează ceva, să îl aducem”
Articolul următor„Șofer” în vârstă de 12 ani oprit de polițiști, în comuna Todireni