FRUMUȘICA. Fată de 11 ani agresată sexual de un bărbat de 42 de ani

0
15

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Frumușica, județul Botoșani, a fost reținut ieri seară este cercetat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală

Un bărbat din comuna Frumuşica i-a sesizat ieri poliţiști cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. Polițiștii au început cercetările și au aflat că ieri, în timp ce se întorcea de la biserică, împreună cu bunica paternă, minora a fost chemată de un consătean de 42 de ani pentru a-i oferi produse alimentare. Având acceptul bunicii, minora s-a deplasat în locuinţa bărbatului.

În imobil, prin folosirea de ameninţări, bărbatul a atins minora în zona organelor genitale, o singură dată. Ulterior, minora a reușit să fugă.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu, fiind condus la sediul postului de poliţie pentru audieri. În urma probatoriului administrat, în cursul serii, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preveniv al IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.