Luna aceasta vor demara lucrările la baza sportivă care urmează a fi realizată în localitatea Stăuceni. O parte din costuri vor fi suportate de către Federația Română de Fotbal.

Primăria Stăuceni va pune la dispoziție o suprafață de teren iar FRF va suporta costurile covorului sintetic. Lângă acest teren sintetic, va fi amenajat încă un teren cu gazon iar anul viitor se intenționează realizarea a încă două terenuri de dimensiuni mai mici.

„Noi încercăm să construim o bază sportivă și nu doar unteren sintetic. Terenul sintetic va fi realizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Vrem să amenajăm și un teren cu iarbă naturală plus două terenuri de minifotbal, unul cu gazon și unul sintetic. Va fi o bază sportivă”, ne-a spus Cozmin Epuraș, viceprimarul comunei Stăuceni. În plus, se vor construi vestiare, o tribună și va fi montată o instalație de nocturnă. Această bază sportivă va fi realizată la aproximativ 7 kilometri de municipiul Botoșani și va putea fi utilizată de echipele clubului FC Botoșani, de echipa locală din Stăuceni și de către Asociația Județeană de Fotbal.

Articolul precedent9.000 de participanți la ediția a cincea a Zilelor Nordului. Pregătiri pentru un proiect regional din 2019
Articolul următorLocuitorii municipiului Dorohoi lăsaţi fără apă la robinete