Polițiștii de frontieră botoşăneni au confiscate noaptea trecută, aproximativ 90.000 de ţigarete de contrabandă în valoare de peste 53.000 de lei.

În apropierea localității Cuzlău, judeţul Botoşani, poliţiştii de frontieră au observat, într-o zonă împădurită, un atelaj hipo în care se aflau două persoane şi mai multe colete voluminoase.

Întrucât cetăţenii din atelajul hipo nu s-au supus somaţiilor legale, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Persoanele au abandonat cele trei colete la marginea localităţii. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 89.800 de ţigarete.

Ţigările, în valoare de 53.880 lei, au fost ridicate de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentValoarea drumului strategic al județului Botoșani crește cu 53 de milioane de lei
Articolul următorVIDEO. Ultimatum pentru Ciobi. Ori câștigă, ori pleacă: “Îl dau în timpul meciului afară”