Florian Coldea nu neagă legătura cu premierul albanez. DECLARAȚIA care dinamitează total ancheta în Dosarul generalilor

0
64

„Nu confirm, nici nu infirm că am fost consultantul lui Edi Rama!” Este declarația bombă pe care fostul general SRI Florian Coldea a făcut-o, miercuri, jurnaliștilor care-l așteptau la secția de poliție din Voluntari, unde a semnat controlul judiciar.  

Realitatea PLUS a prezentat, recent, un documentul bombă care dovedește faptul că Florian Coldea este consilierul pe probleme de siguranță al premierului Albaniei, Edi Rama, acuzat de trafic de arme, persoane, droguri. 

Toate aceste dezvăluiri au apărut în presa albaneză după ancheta explozivă făcută publică de Anca Alexandrescu în emisiunea la Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS. 

Document exploziv: Florian Coldea, consilierul premierului Albaniei. Edi Rama, implicat într-o rețea de droguri și trafic de persoane. Anca Alexandrescu: Lucrurile merg și către o zonă de MAFIE

„Lucrurile merg și către o altă zonă, nu numai către implicații politice și către afaceri în zona guvernamentală, ci și către o zonă de MAFIE”, atrage atenția jurnalista.

„Am publicat documentul cu care Edi Rama, pe lângă Dučka lui McGonigal, cu semnătura lui Agac, îl plătise pe generalul serviciilor secrete române, șeful acestora, Coldea, ca consilier extern.

Și că o rețea de cocaină, una dintre cele mai puternice din lume, din Sinaloa în Mexic, a adus drogul la Tirana și de acolo a fost trimis la București și în alte țări. 

Edi Rama a folosit banii contribuabililor noștri pentru a plăti McGonigal, pentru a recruta generali și agenți ai mafiei mondiale, pentru a-i folosi împotriva democrației albaneze, împotriva opoziției albaneze”, spunea Sali Berisha, fostul președinte al Albaniei.

Prezent, miercuri, la secția de poliție din Voluntari pentru a semna controlul judiciar, Florian Coldea a fost întrebat dacă a fost consultantul lui Edi Rama. „Nu confirmn și nici nu infirm”, a spus Florian Coldea jurnaliștilor. 

Imagine

Legăturile lui Florian Coldea cu mafia albaneză, noi date. Legături cu traficanți de droguri și de carne vie

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.