FC SB s-a impus cu scorul de 2-0 la Botoșani după un meci cu o primă repriză echilibrată și oparte secundă controlată de echipa antrenată de Marius Croitoru.

Prima repriză a fost echilibrată cu puține ocazii de gol la cele două porți. Coman și-a trecut în cont prima șansă de gol în minutul 24 dar Pap s-a opus. Trei minute mai târziu, Ongenda execută foarte bine o lovitură liberă dar mingea lovește bara după care Coman reușește deschiderea scorului. Atacantul FC SB-ului a executat pe colțul scurt o lovitură liberă lateral stânga, Pap atinge mingea dar nu poate evita golul. O pană de curent le-a dat emoții botoșănenilor dar partida s-a reluat imediat chiar dacă tabela nu a mai funcționat. FC SB își putea majora avantajul în minutul 36 dar mingea a lovit bara iar la pauză oaspeții aveau avantaj de un gol.

Imagine

Partea secundă a fost dominată de FC Botoșani dar fără mari ocazii la poarta lui Bălgrădean. În minutul 63, Planic primește al doilea cartonaș galben și este eliminat. FC Botoșani forțează egalarea dar cei care marchează sunt tot oaspeții. Ghohere scapă din macajul fundașilor botoșăneni, îl driblează pe Pap și marchează în poarta goală. Croitoru face două schimbări ofensive dar scorul rămâne nemodificat