FC Botoșani va juca duminică seară împotriva FC SB-ului, meci programat să se dispute de la ora 21.30, pe Arena Națională. Oficialii botoșănenii nu își pun mari speranțe înaintea acestui meci în care Mihai Roman și Olimpiu Moruțan vor avea drept de joc.

Până acum, cea mai mare performanță obținută de FC Botoșani în meciurile cu FC SB este un rezultat de egalitate, în noiembrie 2016. Din zece meciuri jucate împotriva celor de la FC SB, FC Botoșani a pierdut nouă. FC SB a marcat 23 de goluri în timp ce FC Botoșani doar trei.

În partida de duminică, Mihai Roman și Olimpiu Moruțan vor avea drept de joc împotriva formației FC Botoșani. Valeriu Iftime nu a impus o astfel de clauză în momentul transferurilor celor doi.

„Să joace care poate. Nu sunt absurd să vreau doar victorii. Dacă e un spectacol bun, lucrurile merg înainte. Nu retrogradăm, nu suntem o echipă care să ne calce în picioare. Suntem o echipă care jucăm fotbal, avem voință organizare, un buget echilibrat. Cred că va fi primul meci pe care îl voi vedea la FC SB. Plec într-o delegație luni dimineață iar duminică seară voi fi în București și merg la meci”, a spus Valeriu Iftime care a mai declarat:

„Eu le spun suporterilor că Botoșaniul nu va fi ciuca bătăilor și nu suntem în zona în care să ne fie frică. Campionatul e lung. Important este că știm fotbal, că lovim bara la fiecare meci. Până la urmă tot o să intre. Mă bucur că vin oameni mulți la stadion. Echipa joacă cât poate. Când ai trei de 19-20 de ani în teren ar trebui să ne bucure. Încercăm să creștem jucători și să facem o echipă competitivă. Nu pot să spun că nu mă gândesc la play-off dar nici nu îmi pare rău dacă nu prind play-off-ul. Vreau spectacol, vreau să vină FC SB-ul și să umplem stadionul, să umplem stadionul cu Dinamo, Craiova, CFR. Fotbalul e un spectacol”.

Articolul precedentMinor rănit într-un accident rutier
Articolul următorZece botoșăneni sancționați după ce au aruncat gunoiul în alte locuri decât cele amenajate