FC Botoșani – Viitorul. M. Roman: Sper să fie un spectacol frumos

0
21

FC Botoșani și Viitorul se întâlnesc mâine după amiază, pe Stadionul Municipal. Echipa lui Costel Enache vine după două victorii consecutive, au un moral bun și vor cele trei puncte în partida cu Viitorul.

Atacantul Mihai Roman se așteaptă la un meci spectaculos și este optimist că FC Botoșani va reuși să obțină trei puncte. El speră facă un joc la fel de bun ca în repriza a doua la Mediaș și să marcheze din nou.

„Ne așteaptă un meci foarte greu. I-am urmărit și etapa trecută. Chiar dacă au fost conduși de fiecare dată, au făcut un meci destul de bun, și-au dominat adversarul, mai ales la mijlocul terenului. Sper să facem un joc bun și să câștigăm. Avem jucători de calitate și sper să fie un spectacol frumos. Eu încerc să-mi ajut echipa la fiecare meci, să marchez și să adunăm cât mai multe puncte”, a spus Mihai Roman.

Optimist este și mijlocașul Răzvan Oaidă. Internaționalul de tineret spune că va fi un meci dificil deoarece Viitorul are jucători foarte buni în ofensivă.

„Cu siguranță va fi un meci dificil. Se întâlnesc două echipe bune ale campionatului, două echipe care joacă fotbal. Va fi un meci spectaculos, cu două echipe deschise, vom vedea ce se va întâmpla. Au jucători foarte buni, tehnici, care ne pot pune probleme dar vom face un meci foarte bun. Tot timpul, la meciurile cu Viitorul a fost foarte mult de alergat pentru că au o posesie foarte bună”, a spus Răzvan Oaidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.