După victoria de pe teren propriu cu Dinamo și cea de la Mediaș, Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, vrea trei puncte și în meciul de sâmbătă după amiază, împotriva Viitorului.

Tehnicianul botoșănean se așteaptă la un meci echilibrat dar nu unul spectaculos. El pune pe primul plan rezultatul și vrea ca FC Botoșani să acumuleze în continuare puncte pentru a se apropia de zona play-off-ului.

„Cred că o să vedem tot un joc echilibrat. Avem un joc greu. Întâlnim o echipă cu idei clare de joc, o echipă care are forță și trebuie să depunem mult efort pentru a ne atinge obiectivul. E o echipă care joacă, care își dorește posesia, mentalitate ofensivă, au și calitate pentru acest model de joc. Noi am făcut jocuri spectaculoase și a ieșit un spectacol frumos când echipele au jucat deschis. Trebuie să trecem peste partea boemă de a vedea lucrurile. Avem nevoie să acum puncte, încă suntem în deficit. Trebuie să fim eficienți și nu neapărat spectaculoși”, a spus Costel Enache.

Tehnicianul nu vrea să pună presiune pe jucătorii săi și spune că este un meci important dar nu unul cu o miză uriașă.

„Ce să mai zicem de Manchester sau Real. Este un meci important pentru noi, pentru moralul nostru, pentru fanii noștri, pentru situația din clasament. Nu e o miză uriașă, nu e ultima etapă, nu ne batem la retrogradare, nu suntem la titlu. E un joc important. E nevoie de atitudinea din ultimele meciuri. Lucrurile se pot schimba imediat pentru oricare din echipe. Cu două victorii sau două eșecuri, lucrurile se schimbă imediat”, a mai precizat Costel Enache.

Soiledis este în continuare accidentat și nu poate juca în meciul cu Viitorul dar sunt șanse să revină Lorand Fulop. Sub semnul întrebării este atacantul Nikola Trujic căruia nu i-a sosit cartea verde din Rusia.

Articolul precedentPagube de 13.000 lei în urma unui incendiu la Dragalina
Articolul următorUnul din preoții implicați în accidentul de la Darabani a murit la spital