FC Botoșani va primi 200.000 lei de la CJ. Iftime: “Chiar sunt dezamăgit”

0
17

Deși inițial a anunțat că va aloca maxim 100.000 de lei pentru FC Botoșani, președintele Consiliului Județean s-a răzgândit și a dublat suma. Astfel, FC Botoșani va primi de la Consiliul Județean 200.000 de euro, echivalentul a aproximativ 42.000 de euro.

“A venit domnul Anton, domnul director. Eu am făcut o declarație pe care o rectific. Am spus că dau numai un milliard ca să se poată încadra cât mai multe asociații. Am ridicat plafonul la două miliarde. Am majorat cu un miliard suma totală de 5,5 miliarde pentru social, învățământ și sport iar acest miliard să îl dăm la FC Botoșani. Dacă vin cu un proiect care să stea în picioare. FC Botoșani este un ambassador al Botoșaniului. Ce se întâmplă acum cu FC Botoșani, nu pot să-mi dau cu părerea. Nu sunt microbist de fotbal și nu mă pricep”, a spus Costică Macaleți.

Chiar și în aceste condiții, șefii FC Botoșani sunt nemulțumiți de suma alocată de Consiliul Județean. Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani și-ar fi dorit o suma mult mai mare de la Primărie și Consiliul Județean.

”Deja am văzut Consiliul Local și Consiliul Județean că se plâng că nu au bani, clubul ăsta e așa de bogat, vinde fotbaliști Iftime și se îmbogățește… Cum să dăm noi bani acolo? E o chestie de respect. Clubul ăsta încă are deficit. Chiar sunt dezamăgit și am sentimental că lumea nu vrea. Spune că dă 100.000 de lei când Chiajna sau Iași țin clubul cu milioane de euro. Dacă vreodată sunt niște bani în plus, sunt să crească echipa asta. Nu îi iau eu acasă”, a spus Valeriu Iftime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.