FC Botoșani a obținut doar un punct în partida jucată pe teren propriu împotriva formației Sepsi Sf. Gheorghe.

Elevii lui Csaba Laszlo au făcut o primă repriză foarte bună în care și-au creat multe ocazii de gol și pe care au controlat-o în totalitate. Doar intervenții portarului Eduard Pap au făcut ca la pauză scorul să fie 0-0.
După pauză, botoșănenii au dat impresia că au revenit în joc dar la prima acțiune ofensivă a oaspeților, din partea secundă, Holzmann a făcut henț în propriul careu iar arbitrul Ovidiu Hațegan a arătat punctul cu var. Gabriel Vașvari a marcat iar din minutul 54 Sepsi era în avantaj. Marius Croitoru îl aruncă în luptă pe Mihai Roman care a schimbat fața jocului formației botoșănene.
În minutul 84, Mihai Roman profită de o greșeală a fundașului dreapta de la Sepsi, scapă spre poară, îl driblează pe Fejer și marchează. FC Botoșani forțează golul doi dar Sepsi a fost foarte aproape de a marca prin Velev care a ratat o mare ocazie în prelungiri. Chalkiadakis putea aduce trei puncte Botoșaniului dar trimite în bară din interiorul careului iar partida se încheie cu scorul de 1-1.