Oficialii FC Botoșani au refuzat amânarea meciului cu CFR Cluj, programat duminică după amiază, de la ora 17.30, pe Municipal.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a explicat motivul refuzului. El este nemulțumit de atitudinea arogantă și sfidătoare a conducătorilor de la CFR Cluj.

„Jucătorii și antrenorii nu și-au primit salariile pentru că cei de la  CFR Cluj nu și-au respectat cuvântul și nu au plătit nici acum banii pe Golofca. Și atunci, jucătorii și antrenorii au spus clar că nu fac nicio concesie și că vor să joace. Eu țin cont de vocea vestiarului. În plus, CFR Cluj este mai avantajată pentru că față de noi are și o zi în plus de odihnă. Noi avem meci greu la Craiova, deplasare lungă, ajungem abia vineri seară obosiți acasă…De unde frica asta față de FC Botoșani? Sunt campioni, să vină să joace. Ce, nu poate juca altul în locul lui Burcă?”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

La fel s-a întâmplat și după transferul mijlocașului Mihai Bordeianu și a fundașului Andrei Burcă. Clujenii au plătit abia după ce FC Botoșani s-a adresat comisiilor FRF.