FC Botoșani – Poli Iași. L. Ciobotariu: „Suntem pregătiți de război”

0
14

FC Botoșani și Poli Iași se întâlnesc în derby-ul Moldovei. Partida este programată mâine după amiază, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal.

După victoria cu Craiova și egalul de la Giurgiu, FC Botoșani a reintrat în lupta pentru play-off iar meciul de mâine se anunță unul foarte important. Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că elevii săi sunt pregătiți pentru a câștiga acest meci.

„Va fi un joc al orgoliilor, este derby de Moldova. Din punctul nostru de vedere suntem pregătiți mental, știm că ne așteaptă o partidă dificilă. Jocul acesta trebuie jucat cu inima. Am un singur semn de întrebare la refacerea noastră fizică pentru că am avut o deplasare lungă, foarte grea. Vreau să felicit jucătorii pentru efortul depus însă la un astfel de joc sunt convins că jucătorii noștri se vor mobiliza la maxim. Mizez pe grup, pe dorința de a câștiga jocul, am demonstrat că de când am venit aici suntem o echipă incomodă, cu potențial și dacă vom avea aceeași determinare vom lua cele trei puncte.

Suntem pregătiți de război. Nu va fi ușor pentru că Iașiul este o echipă bună, locul în clasament nu reflectă valoarea echipei așa că va fi un meci foarte disputat. Am avut condiții bune de deplasare, ne-am întors cu avionul și este un lucru pozitiv și vreau să mulțumesc conducerii, am găsit înțelegere pentru acest aspect să fim pregătiți pentru acest joc. Eu personal nu am de luat nici o revanșă, m-am simțit bine și la Iași, de fapt în zona Moldovei mă simt foarte bine pentru că Botoșaniul este a treia echipă pe care o antrenez după Vaslui și Iași”, a spus Liviu Ciobotariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.