Poli Iași s-a impus din nou pe Municipalul din Botoșani și reintră în lupta pentru play-off. Echipa lui Flavius Stoican a fost echipa mai bună, a dominat jocul și și-a creat mai multe ocazii de gol.

În minutul 5, la prima acțiune ofensivă, FC Botoșani a reușit deschiderea scorului. Lorand Fulop a executat un corner de pe dreapta iar George Miron a marcat cu capul din interiorul careului. Gazdele puteau majora scorul în minutul 12 când Fabbrini a scăpat pe contraatac, i-a pasat lui Golofca dar acesta a ratat preluarea.

În minutul 34, Poli Iași egalează. Sin centrează de pe stânga iar Platini este scăpat din marcaj de Dumitraș și marchează cu capul. Cioinac șutează de la 18 metri dar Pap își salvează echipa. Dominarea ieșenilor continuă, Cristea șutează din marginea careului dar mingea trece peste poartă.

În prelungirile primei reprize, Poli Iași marchează din nou. Cristea trimite în bară din lovitură liberă, mingea ajunge la Flores care marchează pentru 1-2.

În repriza secundă, FC Botoșani a continuat jocul haotic. Liviu Ciobotariu i-a trimis pe teren pe Ongenda, Chitoșcă și Tujic dar jocul botoșănenilor nu s-a schimbat în bine. Ba din contra, Ongenda a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren și s-a făcut de râs la o fază în careul oaspeților.

Flavius Stoican și Marius Croitoru au fost trimiși în tribune de arbitru.

Cei care puteau marca au fost tot oaspeții dar partida s-a încheiat cu victoria formației Poli Iași.

Articolul precedentBotoșăneanca cercetată pentru furt dintr-un supermarket
Articolul următorScandal de la statuile Brătienilor