Gluma se îngroașă pentru FC Botoșani. Echipa lui Liviu Ciobotariu a pierdut pe final meciul de la Voluntari iar ilfovenii s-au apropiat la doar două puncte. FC Botoșani s-a chinuit cu Chiajna și a pierdut la Voluntari iar în următoarea etapă va întâlni Dunărea Călărași.

 

Prima repriză a aparținut gazdelor care au avut o posesie mai bună, și-au creat cinci ocazii de gol, au șutat de patru ori spre poartă și au marcat un gol prin Laiduni în minutul 30. FC Botoșani a jucat foarte slab și nu și-a creat nicio ocazie importantă de gol.

Botoșănenii încep ceva mai bine partea secundă dar prima ocazie mare de gol îi aparține lui Căpățână. În minutul 64, Fulop reușește egalarea după care Roman are șansa să aducă pe FC Botoșani în avantaj. Finalul partidei aparține gazdelor, Pap își salvează echipa de două ori dar nu mai are ce face în minutul 89 când Tudorie este lăsat nemarcat în careul mic și aduce victoria ilfovenilor.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari se apropie la doar două puncte de FC Botoșani iar echipa antrenată de Liviu Ciobotariu începe să aibă emoții în privința salvării de la retrogradare.

Articolul precedentAmenzi de zeci de mii de lei acordate saloanelor de cosmetică
Articolul următorExerciţiu în caz de urgenţă în această seară, în municipiul Botoșani