FC Botoșani s-a impus cu 2-0 în fața formației FC Voluntari și s-a distanțat la zece puncte de primul loc retrogradabil. Cele două goluri au fost marcate de Roman și Golofca.

FC Botoșani începe bine jocul și în minutul 9 deschide scorul. Fulop îi pasează lui Mihai Roman iar atacantul botoșănean șutează la colțul lung și deschide scorul. Replica oaspeților vine imediat, Signorelli șutează de la 20 de metri dar mingea lovește bara. FC Botoșani rămâne în ofensivă iar Golofca șu Burcă au două șanse de a majora scorul.

În minutul 35, centralul Marius Avram îl elimină pe Popadiuc. Jucătorul Voluntariului avea un cartonaș galben, a protestat iar Marius Avram l-a eliminat.

În prelungiri, Golofca majorează scorul printr-un eurogol, în urma unui corner executat de  Fulop.

În partea secundă, FC Botoșani a preferat un joc la trecerea timpului în timp ce FC Voluntari nu a putut mai mult. În minutul 65, Roman șutează la colțul scurt dar mingea lovește bara.

Pe final, oaspeții au ieșit la gol și au avut șansa de a marca prin Bălan și Gadze. Partida s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoșani care acumulează 29 de puncte și se distanțează la zece puncte de locul 13.

Articolul precedentA băut, a furat o mașină și a izbit-o într-o stație de tramvai
Articolul următorFestivitate de deschidere la Târgul meșterilor populari