FC Botoșani învinge pe Voluntari și încă speră la play-off GALERIE FOTO

0
15

După victoria de la Chiajna, FC Botoșani s-a impus și în fața formației FC Voluntari și rămâne în cursa pentru play-off. Cu trei etape înainte de finalul returului, FC Botoșani este pe locul 7 la doar un punct de locul 6.

FC Botoșani a început mai bine partida, a controlat jocul dar nu și-a creat mari ocazii de a marca la poarta ilfovenilor. După începutul bun al gazdelor, meciul devine unul anost, fără ritm și fără ocazii la cele două porți. În minutul 41, oaspeții au o mare ocazie de a deschide scorul prin Tudorie dar acesta a trimis peste poartă dintr-o situație singur cu portarul. În ultimul minut al primei reprize, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Golofca centrează de pe dreapta, Fabbrini reia spectaculos iar Roman marchează cu capul.

În partea secundă, FC Voluntari a jucat mai bine, Deac și Gadze au avut șansa egalării dar au șutat peste poarta lui Pap. În minutul 57, Golofca îi pasează foarte bine lui Roman dar atacantul preferă o simulare care s-a văzut din tribune în loc să dribleze portarul și să marcheze. Pe finalul jocului, Pap are două intervenții foarte bune și își salvează echipa.

Spiritele s-au încins în prelungiri, jucătorii celor două formații s-au îmbrâncit la marginea terenului iar centralul George Rădulescu a acordat trei cartonașe galbene. Partida se încheie cu victoria gazdelor care rămân în lupta pentru play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.