FC Botoșani a învins liderul play-out-ului, scapă de emoțiile barajului și se apropie la trei puncte de locul opt. Golul victoriei a fost marcat de Rodriguez, din penalty, cu un minut înainte de pauză.

După un început echilibrat de partidă, Rodriguez a dezmorțit atmosfera cu un șut de la distanță. În minutul 20, Burcă a avut șansa deschiderii scorului după care Fabbrini cade în careu, botoșănenii cer penalty dar centralul Horia Mladinovici lasă jocul să continue.

În minutul 37, Ongenda șutează din interiorul careului dar mingea trece pe lângă poarta lui Pleșca. În minutul 43, Fabbrini cade în careu iar de această data Horia Mladinovici arată punctul cu var. Rodriguez execută și marchează iar din minutul 44 FC Botoșani conducea cu 1-0. În prelungiri, Rodriguez șutează de la 25 de metri direct în bara transversală. În pauză, Edi Iordănescu a pătruns pe teren și a protestat vehement la adresa arbitrului.

Oaspeții ies mai motivați de la vestiare și încearcă să egaleze repede, Mailat șutează din marginea careului dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

În minutul 65, Marius Constatin este eliminat. Centralul Horia Mladinovici a scos direct cartonașul roșu, cel mai probabil pentru injurii. Fabbrini încearcă un lob din marginea careului dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

Finalul aparține oaspeților care au o mare ocazie de gol în minutul 86 prin Larie după care Caiado rămâne singur în careu dar șutează mult peste poartă. Partida se încheie cu victoria gazdelor care acumulează 35 de puncte.