FC Botoșani – FC Voluntari. Liviu Ciobotariu: „Ne dorim foarte mult cele trei puncte”

0
60

Liviu Ciobotariu vrea trei puncte în meciul cu FC Voluntari care ar păstra FC Botoșani în lupta pentru play-off. După victoria de la Chiajna, tehnicianul botoșănean este mai optimist încrezător că poate prinde locul 6.

Pentru partida cu FC Voluntari, singurul absent din lotul FC Botoșani este fundașul George Miron. Acesta este suspendat și foarte probabil va fi înlocuit cu Andrei Chindriș.

„Va fi primul joc acasă, în faţa propriilor suporteri, după această întrerupere. Ne dorim foarte mult să arătăm bine la acest joc, ne dorim foarte mult cele trei puncte. Întâlnim o echipă foarte bine organizată. De la venirea lui Cristiano Bergodi,  Voluntariul arată foarte bine. Este o echipă cu un moral bun după ce au câştigat cu 4-2 contra celor de la Sepsi. Ştim acest lucru. Din punctul meu de vedere, echipa mea este pregătită în ceea ce priveşte starea lor atât fizică cât şi morală. Vrem să ne păstrăm poziţia în clasament şi chiar în funcţie de rezultate, poate să mai urcăm un loc. Totul va depinde numai de noi, de modul cum vom aborda această partidă. Avem nevoie de această continuitate în rezultate, în primul rând pentru a spera la o poziţie care ne poate duce în play-off. În al doilea rând pentru moralul nostru. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână şi sunt convins că echipa va arăta foarte bine la meciul cu Voluntariul.

Încă o dată, totul va depinde de noi dacă jocul va fi uşor sau greu, de determinarea noastră. Nu avem probleme în ceea ce priveşte jucătorii accidentaţi decât cea a lui Miron, care va fi suspendat pentru acest joc. Încă o dată ne dorim cele trei puncte. Vrem să arătăm oamenilor, suporterilor noştri care aşteaptă de la noi un rezultat pozitiv, că suntem pregătiţi pentru acest joc”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Partida dintre FC Botoșani și FC Voluntari se va juca luni, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.