FC Botoșani a jucat în această seară al treilea meci amical din cantonamentul din Austria. După victoria cu Arsenal Tula și înfrângerea cu Olympiakos Pireu, echipa antrenată de Costel Enache a întâlnit pe Dinamo Kiev.

Ucrainenii au deschis repede scorul. În minutul 4, Bogdan Lednev a marcat pentru Dinamo Kiev și se părea că ucrainenii vor avea o misiune ușoară. Prima repriză a fost una modestă, cu puține ocazii la cele două porți. După 45 de minute, Dinamo Kiev era în avantaj, scor 1-0.

În partea secundă, FC Botoșani a jucat ceva mai ofensiv iar în minutul 61 putea egala dar Mihai Roman a ratat o lovitură de la 11 metri. Trei minute mai târziu, Golofca a avut și el o șansă importantă de a marca dar mingea șutată din marginea careului a lovit bara. Cu zece minute înainte de final, FC Botoșani a mai trimis o dată în bară prin atacantul sârb Marko Brekalo dar partida s-a încheiat cu victoria ucrainenilor.

Ultimul meci amical este programat miercuri când FC Botoșani va juca împotriva cehilor de la FK Pribram. Joi după amiază, lotul FC Botoșani va reveni în România.

FC Botoșani: Pap – Dumitraș, Burcă, Miron, Aristeidis – Oaidă, Rodriguez – Chitoșcă, M. Roman1, Golofca – M. Roman2

Rezerve: Martin, E. Papa, Patache, Piftor, Corban, Cazacu, Brekalo, Chindriș

Dinamo Kiev: Rudko – Mykhailichenko, Guye, Alibekov, Moroziuk, Andrievsky, Sydorchuk, Lednev, Smirniy, Shaparenko, Degtyaryov

Rezerve: Kedziora, Shabanov, Tche Tche, Buyalsky, Kalitvintsev, Shepelev, Besedin

Articolul precedentLocuinţă modulară pentru o familie din comuna Mihai Eminescu
Articolul următorV. Iftime: „O să mai avem câteva surprize”