FC Botoșani va juca în această după amiază împotriva formației FC Voluntari, în primul meci pe teren propriu din noul sezon. Partida este programată să se dispute începând cu ora 18.00.

Cu Marius Croitoru pe bancă, FC Botoșani a debutat cu un egal în noul sezon de Liga 1, remizând la Giurgiu, scor 2-2. Echipa a lăsat o impresie bună, a jucat ofensiv, a marcat două goluri și a fost aproape de a se întoarce cu toate cele trei puncte.

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, este optimist și nu ia în calcul decât victoria. El a anunțat că își dorește ca elevii săi să dicteze ritmul partidei și să câștige.

„Știu ce grup am, ce vestiar și nu am nici cea mai mică emoție. Orice meci este important și eu îmi doresc să câștig fiecare meci. Putem bate pe oricine. Nu mă interesează adversarii, mă interesează echipa mea. Nu mă interesează ce joacă celelalte echipe. Respect adversarul numai în afara terenului. Nu mă interesează cu cine joc, băieții sunt antrenați să câștige”, a declarat Marius Croitoru.

Echipa probabilă: Pap – Haruț, Miron, Chindriș, Soiledis – Papa, Ongenda, Rodriguez – Golofca, Ofosu, Askovski.

Eduard Pap, portar: „Nu va fi ușor. Niciun meci nu va fi ușor. Toate meciurile vor fi grele dar trebuie să ne concentrăm doar pe jocul nostru și pe ce avem noi de făcut. Încă toate echipele sunt în căutări, mai aduc jucători. Eu zic că este un nivel bun, s-au marcat multe goluri, s-a jucat un fotbal plăcut. Sperăm să fie în continuare la fel”.

Jonathan Rodriguez, mijlocaș: „Am jucat bine la Astra, cu atitudine dar am dormit un minut în prima repriză și un minut în a doua. Ăsta este fotbalul. Grupul este bun, avem atitudine. Vine un meci greu cu Voluntari dar avem echipă bună și cu siguranță câștigăm. Plecăm cu prima șansă”.