FC Botoșani și CSU Craiova se întâlnesc în această după amiază, pe Municipal. Până acum, oltenii nu au obținut niciun punct la Botoșani iar Marius Croitoru vrea să păstreze tradiția meciurilor de pe Municipal.

„Îmi doresc din tot sufletul să se păstreze tradiția meciurilor cu Craiova. Sperăm că vor rămâne fără niciun punct câștigat la Botoșani. Craiova este o echipă care joacă fotbal, care îmi place din punct de vedere fotbalistic, chiar dacă ei trec printr-un moment mai nefericit. Îmi doresc din tot sufletul să se califice”, a spus Marius Croitoru.

Tehnicianul botoșănean nu este interesat de cum vor aborda oltenii acest meci și spune că elevii săi trebuie să-și impună jocul.

„Nu mă interesează. Pe mine mă interesează ce joacă echipa mea. O să facem o analiză după care, fiecare trebuie să respecte ceea ce are de făcut. Noi trebuie să ne facem jocul nostru sută la sută pentru atac. Nu am probleme de lot, sunt mulțumit de ceea ce au făcut băieții până acum”, a adăugat Croitoru.

Principalul pericol pentru FC Botoșani va fi Mihai Roman. Vârful oltenilor este în formă bună în acest debut de sezon dar Croitoru nu inteționează să-și ia măsuri pentru anihilarea lui.

„Nu. Va lua Georgel. Ei sunt prieteni foarte buni, se cunosc. Cu siguranță va avea grijă de el. Erau prieteni foarte buni aici și sigur va avea grijă de el”, a mai spus tehnicianul botoșănean.