FC Botoșani va întâlni mâine seară, de la ora 21.00, pe teren propriu, formația Astra Giurgiu, o fostă campioană a României. Cele două echipe au avut un start bun de campionat, fiind pe locurile doi și respectiv trei, cu câte cinci puncte.

FC Botoșani a învins pe Hermannstadt și a remizat la CFR Cluj și CSU Craiova în timp ce Astra a învins pe FC SB și a terminat la egalitate cu Poli Iași și Sepsi Sf. Gheorghe.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani este mulțumit de evoluția echipei în primele trei etape dar spune că jucătorii trebuie să aibă aceeași atitudine și în următoarele meciuri.

„Ne așteaptă un joc greu. Întâlnim un adversar cu omogenitate, cu un control bun al mingii, o circulație bună a mingii, o echipă destul de reactivă. Și noi suntem pregătiți, am avut o săptămână bună, sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat în antrenamente. Primele noastre jocuri din campionat ne-au arătat că echipa are potențial. Am încredere și sunt optimist pentru jocul de mâine. După jocul de la Craiova simți că echipa poate face multe. Eu trebuie să fiu echilibrat în ceea ce avem de făcut. Nu suntem noi cei mai buni din România. Trebuie să fim modești și să subliniem valorile pe care ne bazăm: atitudine, organizare și determinare”, a spus Costel Enache.

„Dacă nu o să fim la un nivel de agresivitate, cel puțin ca până acum, nu putem câștiga jocul. Acolo este cheia. Au o linie de apărători cu experiență, cu omogenitate și sincronizare foarte bună. Au jucători buni de atac, Lullaku, Buș, Alibec, Balaure, Moise… E o echipă care are jucători de calitate și care pot face diferența”, a mai spus tehnicianul botoșănean.

Costel Enache nu intenționează să ia măsuri speciale pentru Denis Alibec. El a evitat să vorbească despre fostul jucător al FC SB care vara aceasta a revenit la Astra.

„Nu vreau să vorbesc de jucătorii altor echipe. Nu e dreptul meu și nu e corect. Știu ei ce au de făcut și cum să gestioneze lucrurile”, a afirmat Enache.

Articolul precedentACCIDENT. Biciclist beat lovit de o mașină
Articolul următorMaşinile care vin din zonele în care a fost confirmat virusul pestei porcine vor fi oprite la intrarea în judeţ