FC Botoșani a obținut un punct pe terenul formației Astra Giurgiu, la debutul lui Marius Croitoru pe banca roș-alb-albaștrilor. Golurile formației botoșănene au fost marcate de Rodriguez și Ongenda.

FC Botoșani a început bine partida și după bara lui Enriko Papa și lovitura liberă bine executată de Ongneda, Jonathan Rodriguez a reușit să deschidă scorul. În minutul 20, Golofca este faultat în careu, arbitrul George Găman arată punctul cu var iar Jonathan Rodriguez marchează primul gol din noul sezon al Ligii 1. Cinci minute mai târziu Ongenda a executat foarte bine o lovitură liberă și scorul a devenit 0-2. Gazdele au ieșit mai mult la joc iar cu patru minute înainte de pauză au redus din diferență. Radunovic a centrat de pe stânga, Miron l-a scăpat din marcaj pe V. Gheorghe iar atacantul gazdelor a marcat cu capul.

Prima ocazie a reprizei secunde aparține tot obotoșănenilor, Golofca îi pasează foarte bine lui Corban care rămâne singur cu Lazar, acesta șutează la colțul lung dar goalkeeperul gazdelor reușește să respingă în corner.

În minutul 72, Patache îl faultează pe Radunovic la mijlocul terenului iar George Găman scoate direct cartonașul roșu și îl elimină pe fundașul dreapta al FC Botoșani. Un minut mai târziu, gazdele egalează prin Tiram care marchează cu capul de lângă Andrei Chindriș. Pe final, ambele echipe au fost mulțumite cu rezultatul de 2-2 și nu au mai forțat marcarea golului care le-ar fi putut aduce trei puncte.