Criza continuă la FC Botoșani iar echipa lui Liviu Ciobotariu a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie. În cele patru meciuri jucate în play-out, FC Botoșani a obținut doar un punct și este la doar două puncte de baraj.

Gaz Metan a început bine meciul, Darius Olariu și Chamed de două ori reiau pe poartă dar goalkeeperul Martin Fraisl are niște intervenții spectaculoase și își salvează echipa. Nu a mai avut ce face în minutul 13 când Chamed execută un corner de pe stânga iar Larie reia cu capul de lângă Burcă și marchează.

După deschiderea scorului, Gaz Metan nu a mai forțat iar FC Botoșani a echilibrat jocul dar fără să-și creeze vreo ocazie mare de gol la poarta lui Pleșca.

În debutul reprizei secunde, FC Botoșani a dat impresia că poate reveni în joc. Karaboue șutează de la distanță dar Pleșca prinde după care Ongenda își bate joc de o acțiune de atac trimițând mult peste poartă.

FC Botoșani controlează jocul dar acțiunile de atac sunt previzibile. Ciobi îi aruncă în luptă pe Enriko Papa, Fulop și Buș dar nu se schimbă nimic în jocul botoșănenilor. În ultimul minut al prelungirilor, Burcă gafează din nou iar Darius Olaru marchează pentru 2-0 și stabilește scorul final.

Articolul precedent2 milioane lei investiți într-o sală care stă de un an încuiată FOTO&VIDEO
Articolul următorIftime acuză arbirajul: „Am avut un 11 metri clar”