Antrenorul Costel Enache nu intenționează să facă prea multe schimbări în primul 11 pentru meciul de mâine seară, împotriva formației Astra Giurgiu. Tehnicianul botoșănean spune că e mulțumit de joc și de rezultatele din primele trei etape.

Costel Enache susține că are un lot bun, soluții pe fiecare post și o concurență mult mai mare decât în sezonul trecut. Cu toate acestea, până la finalul sezonului ar mai putea veni unul-doi jucători.

„Nu am avut ce să reproșez jucătorilor, toți și-au făcut treaba, că au intrat pe parcurs sau că au început jocul. Am început cu o idee de bază, omogenitatea. Aveam un grup cu care am lucrat un an în urmă. Cei care au venit asigură un foarte mare duel în cadrul lotului și de aici cred că vine și progresul. Nu suntem mulți dar suntem apropiați calitativ. O să vină rândul tuturor să joace, avem un drum lung de parcurs. Atâta timp cât sunt mulțumit de jucători, e greu să fac modificări. Eu sunt mulțumit de lotul actuală, avem variante pentru orice situație de joc. Un jucător, maxim doi, mai pot apărea”, a spus Costel Enache.

Articolul precedentLorand Fulop ratează meciul cu Astra
Articolul următorDoi jucători sub 21 de ani în Liga1. C. Enache: Suntem pregătiți pentru această regulă nouă