Elevă bătută de alte două eleve la Dorohoi

0
16

O elevă a fost bătută cu sălbăticie pe stradă, la câţiva metri de liceu, în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani. Scena violentă s-a consumat în fața mai multor martori, care au trecut pe lângă fete nepăsători, fără să intervină. Incidentul s-a produs miercuri, 23 ianuarie, în apropierea Liceului „Regina Maria”, unde învaţă cele două agresoare.

Imaginile care au circulat pe internet arată cum două adolescente atacă o elevă şi o lovesc în mod repetat cu pumnii şi picoarele. Una ditre agresoare o ţine de păr pe victimă, apoi începe să o lovească cu sălbăticie. Din când în când, intervine şi cea de-a doua agresoare, cu pumni şi picioare. În cadrul unităţilor de învăţământ a fost deja declanşată o anchetă. „Două sunt elevele noastre, cealaltă este de la Colegiul Grigore Ghica. Am chemat părinţii, am alertat Poliţia şi urmează ca în zilele următoare să meargă şi la psiholog. Ele au spus că imediat, seara, s-au împăcat. Vor fi scăzute notele la purtare şi se va discuta situaţia lor în consiliul clasei. Este prima dată când au astfel de probleme. Din păcate, părinţii sunt plecaţi în străinătate la aceste fete, fiind crescute de bunici”, a precizat Emilian Pochişcan, directorul Grupului Şcolar Regina Maria din Dorohoi.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a luat deja primele măsuri. „În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, totodată cele trei persoane implicate fiind sancţionate cu amendă de 100 de lei pentru provocare de scandal în spaţiul public”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.