Echipele Urban Serv vor lucra și duminica

0
17

Echipele societăţii Urban Serv au avut un program de lucru extins dat fiind faptul că s-a luat decizia ca depozitul de la Stăuceni să fie deschis şi în zilele de duminică. „Am început să lucrăm şi duminica şi rezultatul s-a văzut luni. Am făcut luni o inspecţie la platformele de colectare şi într-adevăr situaţia era sub control, ca într-o zi normală”, a declarat Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv. Potrivit oficialului duminica trecută s-au colectat şi transportat la Stăuceni aproximativ 40 de tone de deşeuri.

Simion Drelciuc a arătat că extinderea programului de funcţionare a depozitului de la Stăuceni a dus la normalizarea situaţiei, în sensul în care nu s-au mai format mormanele de deşeuri în interiorul platformelor. Probleme rămân la rampele din zona Primăverii, respectiv Piaţa Viilor, zona Tex şi platforma din zona Colonel Tomoroveanu. „Rămân două – trei platforme care sunt în continuare cu probleme şi noi avem suspiciunea că acolo se aduc deşeuri cu maşina. Este însă adevărat că Primăverii este o zonă cu o mare concentrare a populaţiei”, a precizat Simion Drelciuc.

Depozitul de la Stăuceni este deschis în intervalul luni – sâmbătă de la 6.00 la 18.00, iar duminica de la 6.00 la 14.00.

Până la 30 aprilie 2019, în municipiul Botoşani se păstrează sistemul actual de colectare, respectiv de la platformele din oraş şi din poartă în poartă, în zonele de case şi de la sediile agenţilor economici şi instituţiilor publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.