Antrenamentul din această dimineață al echipei FC Botoșani a fost anulat deoarece baza sportivă era închisă. Reprezentanții Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani susțin că vina ar aparține celor din conducerea clubului FC Botoșani care nu au anunțat din timp programul.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, susține că reprezentanții clubului FC Botoșani fac presiuni asupra angajaților de la stadion și că îl amenință pe administratorul bazelor sportive.

„Mai sunt sincope în funcționare dar nu trebuie să venim cu declarații din astea, bombastice. Ei mi-au transmis programul azi dimineață. Au spus că se duc pe Victoria, apoi s-au răzgândit și au zis că merg la Mecanex. Într-adevăr, omul nostru a ajuns după vreo 20 de minute. Ei nu au mai vrut să stea și au plecat. Dacă se știa de vineri sau sâmbătă, era mai ușor. Se face totul în ultima clipă, numai pe presiune și pe nervi. Numai ură și țipă la noi. Ne amenință atât pe mine cât și pe Dumitraș. Nu știu ce vor. E suficient că l-au executat pe Șfaițer. De acum, Anton execută pe toți… Chiar el e cel mai deștept. Și-au făcut tot felul de echipe de juniori, de liga a III-a, vin să se schimbe la stadion și se antrenează în altă parte. Nu am eu personalul dimensionat pentru nevoile lor”, a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

În replică, Cătălin Anton, președintele clubului FC Botoșani, a precizat că ieri dimineață i-a trimis administratorului stadionului un email cu programul de pregătire.

„Este o reacție a antrenorului Costel Enache. Am ajuns cu echipa în fața porților de la Mecanex și era închis, în pofida faptului că duminică, domnului Ovidiu Dumitraș, care este responsabilul bazelor sportive, i s-a transmis programul printr-un email. Am un deosebit respect pentru domnul primar care ne susține, precum și pentru domnul Țurcanu, directorul DSPSA, dar sunt dezinformați. Domnul Ovidiu Dumitraș a fost foarte clar informat ieri dimineață, la ora 9.57, de programul nostru săptămânal. Dacă el nu are oameni pe care să-i trimită și să păstreze accesul bazelor sportive, e problema lor. E vorba de calitatea oamenilor cu care lucrează. Astăzi dimineață am achitat toate restanțele”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

Articolul precedentCod galben de ploi pentru întreg judeţul
Articolul următorSute de locuri de muncă disponibile în judeţ