Duminică, începând cu ora 14.00, va avea loc a IV-a ediție a Festivalului Sărbătoarea Usturoiului, un eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Copălău.

Pentru ediția din acest an, organizatorii au pregătit un spectacol cu artiști din România și Republica Moldova. Pe scena festivalului vor urca: Mihaela Gurău, Ionuț Sidau, Ionică Voiculețu Brumăraș, Pamfil Roată, Ada Bodea, Mariana Tătaru Bodea, Cornelia Ștefan, Carmen Cornaci, Trifan Bălăucă, Dumitru Gheorghiu și Igor Cuciuc.

„Este a patra ediție. Festivalul Usturoiului a fost trei ediții. Marca a fost înregistrată la OSIM de către domnul Mihai Mălaimare. Am încercat niște discuții cu el, să facem ceva împreună. Dumnealui nu a agreat ideea. Ca să nu intrăm în contradicție, am redenumit festivalul. Este Sărbătoarea Usturoiului. Este la a patra ediție, aducem artiști noi, încercăm să ținem un oarecare standard. Numărul de participanți a fost de 8000-10.000-12.000. Anul acesta, având în vedere că sunt 100 de ani de la Marea Unire, vom aduce artiști și din Republica Moldova”, ne-a spus Ciprian Ivanov, primarul comunei Copălău.

Articolul precedentScoasă de jandarmi din mâinile agresorului
Articolul următorPagube de 800.000 lei. Puteau fi evitate dacă se realiza o investiție