La data de 24 noiembrie 2020, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au oprit în trafic, pe strada Ion Pillat, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Albești,  care avea o deplasarea sinuoasă. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control pe strada Tulbureni, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoșani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 25 noiembrie 2020, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control pe Calea Națională, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din municipiul Botoșani. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

De asemenea, s-a stabilit faptul că autoturismul nu avea asigurare obligatorie, motiv pentru care a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiindu-i reținute certificatul și plăcuțele de înmatriculare. 

Tânărul a fost sancționat și pentru faptul că a părăsit locuința fără a avea un motiv justificat, cu amendă în cuantum de 500 de lei. 

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală. 

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentVIDEO VIRAL – Dan Barna reales la al 14-lea congres!
Articolul următorTânără din Botoșani prinsă cu țigări de contrabandă