Trei șoferi s-au ales cu dosare penale din cauza alcoolului. Aceștia au fost opriți în trafic de polițiști și s-a demonstrat că au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Ieri, poliţiştii dărăbăneni au oprit pentru control pe strada 1 Decembrie un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani din oraşul Darabani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi  cu privire la faptul că pe un drum comunal din localitatea Mănăstirea Doamnei s-a produs un accident rutier. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Curteşti, în timp ce conducea un moped pe raza comunei de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut în şanţul de pe marginea drumului. Ulterior el a fost transportat la o unitate medicală, unde a refuzat îngrijirile de specialitate. Totodată, tânărul a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verficări a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astăzi, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Stăuceni. S-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicescaă pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toți cei trei s-au ales cu dosare penale și sunt cercetați de polițiștii botoșăneni.