Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunile de nesupravegherea şi neasigurarea depozitelor de deşeuri şi substanţe periculoase și  neluarea masurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri.

 

În urma verificărilor efectuate la data de 6 octombrie 2022,  la o societate comercială, din comuna Vlăsinești, a reieșit faptul că administratorul acesteia ar fi deținut și utilizat în cadrul spațiului în care își desfășoară activitatea, mai multe substanțe chimice periculoase și nu ar fi luat măsuri de eliminare totală sau parțială a substanțelor preiculoase care au devenit deșeuri, depozitându-le în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

 

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentTeribilismul unui bărbat, plătit cu arest
Articolul următorTraficul rutier blocat pe un singur sens, pe o stradă din Dorohoi, din cauza unui TIR care a rupt un stâlp de telefonie