Sâmbătă, o persoană a solicitat intervenția forțelor de ordine, susținând că este agresată de un grup de tineri în apropierea blocului turn, în urma verificărilor efectuate reieșind că a fost vorba despre o agresiune verbală, nu fizică. În acest caz, jandarmii au sancționat contravențional doi membri ai grupului respectiv cu câte 200 de lei.

După  aproape 24 de ore, persoana în cauză a sunat din nou la 112, sesizând aceeași faptă, dar până la ajungerea unui echipaj de jandarmi aceasta a plecat și nu a mai răspuns la telefon, fiind pasibilă de sancționarea contravențională cu amendă cuprinsă între 100 și 500 de lei pentru apelarea nejustificată a organelor specializate.

Un alt apel 112, direcționat duminică către dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, reclama tulburarea liniștii locuitorilor de pe strada Aleea Criva la o oră târzie, cele două persoane identificate fiind amendate cu câte 500 de lei pentru adresare de injurii, consum de băuturi alcoolice și tulburarea ordinii și liniștii publice.